Το μέλλον του ERP: Λύσεις βασισμένες στο cloud

02/09/2024 / Miscellaneous
Cloud ERP

Το ERP (Enterprise Resource Planning) έχει καθιερωθεί ως ένα αναπόσπαστο στοιχείο μίας επιχείρησης, το οποίο προσφέρει πολλές δυνατότητες μέσα από ένα ενιαίο σύστημα.

Καθώς η εφαρμογή και η υποστήριξη των παραδοσιακών on-premise λύσεων ERP μπορεί να είναι κοστοβόρα, το ERP καθυστέρησε να εφαρμοστεί από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs). Το cloud άλλαξε το επιχειρηματικό πεδίο, παρουσιάζοντας πιο οικονομικούς και επεκτάσιμους τρόπους στη θέση των λύσεων εσωτερικής εγκατάστασης.


Τι προσφέρουν τα συστήματα ERP που βασίζονται σε cloud;


- Οικονομική απόδοση: Το ERP που βασίζεται στο cloud μειώνει το αρχικό κόστος, καθώς δεν υπάρχει πια λόγος για επένδυση σε ακριβό hardware και software. Επιπλέον, τα μοντέλα τιμολόγησης pay-as-you-go, επιτρέπουν στην επιχείρηση να αυξήσει ή να μειώσει τους πόρους όποτε παραστεί ανάγκη.

- Επεκτασιμότητα: Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της επιχείρησης, καθώς αυτή αναπτύσσεται. Το σύστημα ERP με βάση το cloud μπορεί να επεκταθεί εύκολα και γρήγορα για να υποστηρίξει αυξημένα workloads.

- Ευελιξία στην ανάπτυξη & Προσαρμογή: Προσφέρει πρόσβαση από οπουδήποτε, αρκεί να υπάρχει μία σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορεί ακόμα να συνδεθεί με άλλες εφαρμογές που λειτουργούν με βάση το cloud.

- Βελτιωμένη ανάλυση δεδομένων & Λήψη αποφάσεων: Με την αποθήκευση των ERP δεδομένων στο cloud, μπορούμε να αξιοποιήσουμε προηγμένα εργαλεία ανάλυσης και να αποκτήσουμε πολύτιμες πληροφορίες για τις λειτουργίες της επιχείρησης.  


Επιλέγοντας το σωστό Cloud Storage


Ποιους παράγοντες πρέπει να λάβουμε υπόψη για την επιλογή cloud storage για το ERP:

- Απόδοση: Ο πάροχος cloud storage θα πρέπει να προσφέρει την απαιτούμενη απόδοση και όσο δυνατόν πιο χαμηλό latency για την εφαρμογή ERP.

- Ασφάλεια: Θα πρέπει να τηρούνται υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων της επιχείρησης.

- Κόστος: Υπάρχουν διάφορα μοντέλα τιμολόγησης ανάμεσα στα οποία θα αξιολογηθεί ποιο είναι πιο κατάλληλο για την επιχείρηση.

- Integration: Το cloud storage που θα επιλεχθεί, πρέπει να μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα με το υπάρχον σύστημα ERP και τις εφαρμογές που βασίζονται στο cloud.

Καθώς η τεχνολογία cloud εξελίσσεται, τα επόμενα χρόνια θα εμφανίζονται ακόμη πιο καινοτόμες και προσιτές λύσεις ERP.



Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.



Ακολουθήστε μας σε LinkedIn, FacebookInstagram ή εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι! 

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ