Ως νέος πελάτης της C2 απολαμβάνετε το προνόμιο της δωρεάν μεταφοράς των υπηρεσιών σας σε εμάς με μηδενικό κόστος και μηδενικό downtime! Η τυποποιημένη διαδικασία μεταφοράς που έχουμε αναπτύξει διασφαλίζει καταρχάς την ακεραιότητα των δεδομένων σας κατά τη μεταφορά, αλλά και εγγυημένο αποτέλεμα ακόμα και σε απαιτητικές εφαρμογές.

01

Sizing

Μηχανικοί μας θα διαστασιολογήσουν τις ανάγκες της υποδομής σας ώστε να σας προτείνουν την βέλτιστη οικονομικά και τεχνικά λύση με γνώμονα την ασφάλεια, την απόδοση και την ταχύτητα.

02

Planning

Θα σχεδιάσουμε την μεταφορά σας ώστε να γίνει με μηδενικό ή αν είναι τεχνικά αδύνατο, με το ελάχιστο δυνατό downtime και πάντα σε απόλυτη συνεννόηση μαζί σας.

03

Migration

Μεταφέρουμε την υποδομή σας στο cloud της επιλογής σας και για 48 ώρες λειτουργεί σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης από dedicated ομάδα μηχανικών ώστε να εντοπιστούν τυχόν προσβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

04

Performance & Uptime monitoring

Η εφαρμογή σας είναι πλέον live και από εδώ και πέρα έμπειροι μηχανικοί μας φροντίζουν για να είναι πάντα live και να αποδίδει τα μέγιστα.

05

Happy customer

Πλέον είστε ένας από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες της C2 και απολαμβάνετε την ασφάλεια και την απόδοση που σας προσφέρουν οι cloud υποδομές της C2.

Δείτε επίσης

Disaster Recovery

Disaster Recovery

Εξειδικευμένες λύσεις data & infrastructure replication για επαναφορά της λειτουργίας της επιχείρησής σας σε ελάχιστο χρόνο.

PCI DSS Compliant hosting

PCI DSS Compliant hosting

Καλύψτε την υποχρέωση συμμόρφωσής σας με το PCI DSS για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, χωρίς κανένα κόστος αρχικής επένδυσης.

IPS & WAF

IPS & WAF

Εξελιγμένη προστασία που ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την κίνηση της υποδομής σας μέσω τεχνολογιών ΑΙ και Mesh Computing και μπλοκάρει την κακόβουλη κίνηση πριν καν φτάσει σε εσάς.

Dev Ops

Dev Ops

Αποτύπωση των διαδικασιών που μετατρέπουν τον κώδικα σε προϊόν και τελικά τον ανεβάζουν στο σύννεφο.

Central Logging & SIEM

Central Logging & SIEM

To Security Information & Event Management είναι η σύγχρονη ολιστική λύση στην ασφάλεια πληροφοριών με την συγκέντρωση και ανάλυση των log files σας σε πραγματικό χρόνο.

Managed Firewall

Managed Firewall

Ένα firewall από μόνο του δεν προσφέρει ασφάλεια! Γνωρίζετε ότι το 85% των dataleaks οφείλεται σε εσφαλμένη παραμετροποίηση των firewall μιας υποδομής;

Managed Hosting

Managed Hosting

Με το Fully Managed Cloud Hosting της Cloud Concept παίρνετε οικονομικό, πλήρως επεκτάσιμο και κυρίως διαχειρίσιμο από έμπειρους μηχανικούς hosting.

Managed Cloud

Managed Cloud

Cloud υποδομή πλήρως διαχειρίσιμη από την έμπειρη ομάδα της C2 για ξέγνοιαστη φιλοξενία

Θέλετε να δούμε εξειδικευμένα τις ανάγκες σας;

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ