Όποιον Cloud Provider και να επιλέξετε...


... εσείς αφιερωθείτε στην πραγματική σας δουλειά και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Θα σας εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα των On-line υπηρεσιών σας.

Τι είναι το managed cloud;

Σε αρκετούς ανθρώπους τους αρέσει να κάνουν τα πάντα μόνοι τους. Για παράδειγμα, κάποιοι τρώνε ώρες να διαβάζουν manual σχετικά με τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, ώστε να κάνουν το service μόνοι τους. Άλλοι προσπαθούν να μάθουν μόνοι τους οικονομική θεωρία και τρόπους επενδύσεων, ώστε να επενδύσουν τα χρήματά τους μόνοι τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτοί που πετυχαίνουν είναι αυτοί που κάνουν αυτό που ξέρουν καλά και αφήνουν τα υπόλοιπα σε αυτούς που είναι ειδικοί. Αυτό ακριβώς ήταν και το κίνητρο για την δημιουργία του Managed Cloud.

Τι είναι λοιπόν το managed cloud;

Ξεκινάει με την απλή και μη αμφισβητήσιμη παραδοχή ότι κάθε cloud infrastructure πρέπει να σχεδιαστεί, υλοποιηθεί και να συντηρείται από κάποιους ανθρώπους. Όπως ακριβώς το αυτοκίνητό σας δεν κάνει service μόνο του, έτσι και το cloud σας δεν υποστηρίζεται μόνο του.

Στο κρίσιμο ερώτημα για την συντήρηση του cloud η κάθε επιχείρηση έρχεται αντιμέτωπη με δύο επιλογές:

Εσωτερική διαχείριση

Η πρώτη επιλογή είναι να το κάνει μόνη της.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να προσλάβει προσωπικό και να το εκπαιδεύσει, ώστε να μπορεί να χειρίζεται τα σύνθετα task που απαιτούνται. Επίσης, θα πρέπει να αγοράσει τα απαραίτητα εργαλεία για τον έλεγχο αυτών των υποδομών και πάλι να εκπαιδεύσει το προσωπικό στη χρήση τους. Τέλος, θα πρέπει να φτιάξει μεθόδους αξιολόγησης και επανεκπαίδευσης του προσωπικού γιατί η τεχνολογία "τρέχει"... Επιπρόσθετα, εάν μιλάμε για μια Online επιχείρηση, θα πρέπει να φροντίσει τη διαθεσιμότητα μηχανικού 24/7 που πρακτικά σημαίνει τρεις βάρδιες, άρα τριπλάσιο κόστος και άλλα πολλά...

Επιλογή managed cloud provider

Η δεύτερη είναι να επιλέξει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενός managed cloud provider, όπως η C2, που θα της δώσουν όλα τα παραπάνω σε πολύ καλύτερο επίπεδο από αυτό που θα είχε αν το έκανε εσωτερικά μόνη της.

Η δεύτερη επιλογή είναι αυτό που αποκαλούμε managed cloud. Είναι ένα service που δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν στο έπακρον τις δυνατότητες του cloud, χωρίς να χρειάζεται να εξειδικευτούν σε αυτό. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το managed cloud μπορούν να αφοσιωθούν στο core business τους, που είναι να φτιάχνουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να βρίσκουν νέους πελάτες. Επιπρόσθετα το managed cloud προσφέρει στις επιχειρήσεις σταθερότητα στις εκροές δαπανών, καθώς έχει σταθερό κόστος, χωρίς εκπλήξεις και έκτακτα έξοδα.

Τι θα κάνουμε για εσάς;

Οικονομοτεχνικός σχεδιασμός

Θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και θα προτείνουμε την βέλτιστη δυνατή οικονομικά και τεχνικά λύση, ώστε να είστε σίγουροι για την επένδυσή σας.

Υλοποίηση

Θα υλοποιήσουμε τη σχεδιασμένη λύση, θα την ελέγξουμε για την ασφάλεια και την απόδοσή της και εφόσον πληρεί τα standard που έχουμε ορίσει, θα τη βγάλουμε live.

Υποστήριξη

Θα αναβαθμίζουμε την υποδομή σας σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης και θα την παρακολουθούμε 24/7/365, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη.

Managed Cloud by C2

Στην Cloud Concept προσφέρουμε tailor made λύσεις που μπορούν να κάνουν Outsource μέχρι και το 100% των ΙΤ tasks.

Από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται απλά μια worry free λύση, μέχρι μεγάλους οργανισμούς με εξειδικευμένες ανάγκες υποστήριξης σε προϊόντα όπως Oracle Enterprise Products, Hadoop Clusters, Big Data Solution, Distributed Storage Applications, Visualization Solutions και άλλα.

 

 

Infrastructure

Οι Managed cloud υπηρεσίες μας στο επίπεδο υποδομών συμπεριλαμβάνουν:

 • Architecture guidance
 • System administration and operations (Ops)
 • Managed virtualization on VMware, Hyper-V, KVM
 • System monitoring, alerting, and reporting
 • Proactive communications and 24×7 support
 • DNS Management
 • Security and Compliance Management
 • Backup and Disaster Recovery Management
 • Database Administration 
 • Active Directory Management
 • Cloud mail Management (Google workspace & Office365)

Application

Οι Managed cloud υπηρεσίες μας στο επίπεδο εφαρμογών συμπεριλαμβάνουν:

 • Architecture guidance
 • Cloud Transformation
 • Managed Kubernetes
 • E-commerce platform Management: CS Cart, Opencart, Magento
 • Umbraco, Joomla, WordPress, Drupal, etc.
 • CI / CD Continuous Integration - Continuous delivery
 • Full access to our Dev Ops Team
 • Performance testing and tuning

Θέλετε να δούμε εξειδικευμένα τις ανάγκες σας;

Δείτε επίσης

Disaster Recovery

Disaster Recovery

Εξειδικευμένες λύσεις data & infrastructure replication για επαναφορά της λειτουργίας της επιχείρησής σας σε ελάχιστο χρόνο.

PCI DSS Compliant hosting

PCI DSS Compliant hosting

Καλύψτε την υποχρέωση συμμόρφωσής σας με το PCI DSS για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, χωρίς κανένα κόστος αρχικής επένδυσης.

IPS & WAF

IPS & WAF

Εξελιγμένη προστασία που ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την κίνηση της υποδομής σας μέσω τεχνολογιών ΑΙ και Mesh Computing και μπλοκάρει την κακόβουλη κίνηση πριν καν φτάσει σε εσάς.

Dev Ops

Dev Ops

Αποτύπωση των διαδικασιών που μετατρέπουν τον κώδικα σε προϊόν και τελικά τον ανεβάζουν στο σύννεφο.

Central Logging & SIEM

Central Logging & SIEM

To Security Information & Event Management είναι η σύγχρονη ολιστική λύση στην ασφάλεια πληροφοριών με την συγκέντρωση και ανάλυση των log files σας σε πραγματικό χρόνο.

Managed Firewall

Managed Firewall

Ένα firewall από μόνο του δεν προσφέρει ασφάλεια! Γνωρίζετε ότι το 85% των dataleaks οφείλεται σε εσφαλμένη παραμετροποίηση των firewall μιας υποδομής;

Managed Hosting

Managed Hosting

Με το Fully Managed Cloud Hosting της Cloud Concept παίρνετε οικονομικό, πλήρως επεκτάσιμο και κυρίως διαχειρίσιμο από έμπειρους μηχανικούς hosting.

Migration service

Migration service

Αφήστε τη μεταφορά του site σας σε καλά χέρια! Θα φροντίσουμε την μεταφορά δωρεάν και χωρίς downtime!

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ