Το σύγχρονο εμπόριο σε όλες τις μορφές του απαιτεί σύγχρονα εργαλεία για να είναι αποδοτικό.

Λύσεις E-Commerce

Με τα κόστη διαφήμισης να βρίσκονται στα ύψη κυρίως λόγω της πληθώρας του ανταγωνισμού, ειδικά μετά την κρίση covid, ένα υψηλό conversion rate αλλά και μείωση των λειτουργικών εξόδων είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μια on-line επιχείρησης. Στην C2 θα βρείτε εξειδικευμένες λύσεις συνολικής υποστήριξης για την on-line επιχείρησή σας που θα καλύψουν το σύνολο των αναγκών σας και θα μειώσουν τελικά τα κόστη σας. 

Managed Cloud

Cloud υποδομή πλήρως διαχειρίσιμη από την έμπειρη ομάδα της C2 για ξέγνοιαστη φιλοξενία

Περισσότερα

Anti-DDoS protection

Προστασία απο DDOS Attacks σε επίπεδο data center και σε επίπεδο CDN σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Cloudflare.

Migration service

Αφήστε τη μεταφορά του site σας σε καλά χέρια! Θα φροντίσουμε την μεταφορά δωρεάν και χωρίς downtime!

Περισσότερα

Disaster Recovery

Εξειδικευμένες λύσεις data & infrastructure replication για επαναφορά της λειτουργίας της επιχείρησής σας σε ελάχιστο χρόνο.

Περισσότερα

THIS YEAR'S AWESOME FACTS

99.997%

RECORDED UPTIME ON 2020!

350+

NEW HAPPY CLIENTS

9900+

COFFEE CUPS THIS YEAR

5

IN GOOGLE REVIEWS

Λύσεις παραδοσιακού εμπορίου

Οι ανάγκες των παραδοσιακών καταστημάτων έχουν αλλάξει και εξακολουθούν και αλλάζουν αλλά το κυριότερο έχει αλλάξει το ίδιο το αγοραστικό κοινό. Το POS δεν είναι πλέον πολυτέλεια και η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι πλέον γεγονός. Τα αποθέματα δε μπορούν να διατηρούνται στο χαρτί ή στο μυαλό του επιχειρηματία. 'Ολα αυτά πλέον καλύπτονται από τα σύγχρονα λογισμικά. Είναι όμως τα δεδομένα σας ασφαλή και προσπελάσιμα απ' όπου και να βρίσκεστε; 

Centralized  Secure Access

Με τη μεταφορά της μηχανογραφικής σας υποδομής όπως ERP, POS, CRM κλπ στο cloud, τα καταστήματά σας αποκτούν κεντρική πρόβαση στους πόρους της εταιρείας μέσα από πιστοποιημένες ασφαλείς συνδέσεις και διαδικάσίες. Επιπρόσθετα οι πωλητές σας μπορούν να έχουν πρόβαση απο οπουδήποτε στον κόσμο μέσα από το κινητό, το laptop ή το tablet τους.

Managed Kubernetes Cluster

Tο απόλυτο εργαλείο διαχείρισης microservices για απαράμιλλο uptime και απόδοση.

Περισσότερα

Private Cloud HPC

Dedicated υποδομή στο "σύννεφο" με περιορισμένη πρόσβαση για αυξημένη ασφάλεια για να είστε ξέγνοιαστοι.

Περισσότερα

Disaster Recovery

Εξειδικευμένες λύσεις data & infrastructure replication για επαναφορά της λειτουργίας της επιχείρησής σας σε ελάχιστο χρόνο.

Περισσότερα

Ασφάλεια

Η μοναδική Ελληνική cloud υποδομή με πιστοποίηση ISO 27001 & PCI DSS Service Provider Level 2 για φιλοξενία payment procesing εφαρμογών.

Περισσότερα

Onsite & Offsite Backups

Με τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας είστε βέβαιοι πως δε θα χάσετε τα δεδομένα σας ό,τι και να γίνει. Επιπρόσθετα τα backups αποστέλλονται και σε δεύτερη τοποθεσία εκτός Datacenter για απόλυτη σιγουριά!

Θέλετε να δούμε εξειδικευμένα τις ανάγκες σας;

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ