Future is IT Outsourcing

Εσείς ακόμα επωμίζεστε ανελαστικά κόστη με χαμηλομεσαίου επιπέδου υπηρεσίες βαζοντας σε κίνδυνο την επιχείρησή σας;

OUTSCOURCE-IT

Εάν πιστεύετε ότι η ανάπτυξη της επιχείρησής σας μπορεί να στηριχθεί σε ένα-δύο άτομα που είναι "expert σε όλα" τότε μπορείτε να μη συνεχίσετε να διαβάζετε...

Οι υπόλοιποι δείτε τι χάνετε που δεν έχετε μεταφέρει ακόμα το ΙΤ σας εκτός εταιρίας.

Πιστοποιήσεις & Εμπειρία

Είναι διαφορετικό πράγμα ενας μηχανικός να είναι πιστοποιημένος και τελείως διαφορετικό να είναι έμπειρος. Είναι το αντίστοιχο του τελειόφοιτου ο οποίος όμως δεν έχει προϋπηρεσία. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οχι μόνο πιστοποιημένους αλλά και έμπειρους μηχανικούς αφού καλούνται καθημερινά να επιλύσουν προβλήματα σε διαφορετικές υποδομές και έχοντας σαφώς περισσότερες παραστάσεις.

Κόστη recruiting & κόστη εκπαίδευσης

Η πρόσληψη και η εκπαίδευση τεχνικού προσωπικού είναι αρκετά δαπανηρή και ο μικρός κατά κανόνα χρόνος παραμονής του προσωπικού πληροφορικής σε μια θέση εργασίας μπορεί να τινάξει το Budget σας στον αέρα βαζοντάς σας σε μια διαρκή  διαδικασία κάλυψης της θέσης. Με το IT outsourcing αυτό λύνεται μία για πάντα, αφού πάντα θα υπάρχει κάποιος μηχανικός να σας εξυπηρετήσει.

Μείωση κόστους

Το IT Outsourcing μετατρέπει τα σταθερά κόστη πληροφορικής σε μεταβλητά και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε ένα πιο αποδοτικό budget policy. Με απλά λόγια, πληρώνετε την πραγματική υπηρεσία και φυσικά μόνο την ποσότητα που χρειάζεστε.

Αύξηση της Παραγωγικότητας

Κατά κανόνα τα εσωτερικά τμήματα ΙΤ λόγω χαμηλότερης εμπειρίας, δαπανούν πολύ περισσότερο χρόνο για την εκτέλεση των ίδιων tasks σε σύγκριση με μία outsource ομάδα έμπειρων μηχανικών που έχει επαναλάβει την ίδια εργασία πολλές φορές και σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Υιοθέτηση νέων τεχνολογιών

Μια εταιρία ΙΤ έχει ήδη τρέξει το RND κομμάτι πρίν από εσάς, για εσάς ώστε να σας προτείνει τις βέλτιστες λύσεις για την αύξηση της απόδοσης της επιχείρησής σας.

Εστίαση στο Core Business

Χωρίς προβλήματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε στο core business σας και όχι στο management του IT τμήματος.

Μείωση ρίσκου

Όπως η κάθε επένδυση κρύβει ένα ρίσκο, έτσι και οι επενδύσεις σε ΙΤ είναι αρκετά ριψοκίνδυνες για διάφορους λόγους όπως η ασφάλεια, η περιορισμένη επεκτασιμότητα, compliance κ.α. Μια έμπειρη ΙΤ εταιρία σίγουρα θα σας μειώσει αυτούς τους κινδύνους.

Ασφάλεια

Έχετε σωστά στημένο firewall; Έχετε ζώνες DMZ; Είναι τα συστήματά σας ενημερωμένα; Εφαρμόζονται όλες οι πολιτικές που ίσως να απαιτεί ο χώρος σας όπως ISO27001, PCI DSS κλπ; Έχει αποδειχθεί ότι κατά κανόνα τα εσωτερικά ΙΤ τμήματα λόγω ελλιπούς εμπειρίας και κατάρτησης αποτυγχάνουν.

Δείτε επίσης

Business Data Protection

Business Data Protection

Πόσο σημαντικά είναι τα εταιρικά δεδομένα σας?

Σε ποσοστό 35% η απώλεια ή διαρροή των εταιρικών δεδομένων είναι ολοκληρωτικά καταστροφική για την ίδια την επιχείρηση.

Τηλεργασία

Τηλεργασία

Μεταφορά της εταιρικής υποδομής στο cloud, Εταιρικό email επιλέγοντας μεταξύ Google Workspace και Office 365, Διαδικτυακή Τηλεφωνία (Voip).

Θέλετε να δούμε εξειδικευμένα τις ανάγκες σας;

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ