Ο ρόλος του Rancher στη διαχείριση του Kubernetes cluster

23/01/2024 / Miscellaneous
Rancher & Kubernetes

Η πιο δημοφιλής λύση διαχείρισης πολλαπλών clusters Kubernetes στον κόσμο.

 

Το Rancher είναι η ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης του Kubernetes, από την υποδομή έως τις εφαρμογές. Αποτελεί ένα 100% open source εργαλείο το οποίο απλοποιεί την ανάπτυξη Kubernetes cluster, προσφέροντας κεντρικό έλεγχο ταυτότητας, έλεγχο πρόσβασης και παρατηρησιμότητα σε όλες τις εφαρμογές.

 

Επεκτάσιμη και Διαλειτουργική Πλατφόρμα

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη native πλατφόρμα cloud που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη διαχείριση, την ανάπτυξη και τις λειτουργίες του Kubernetes οπουδήποτε. Με την εφαρμογή λύσεων ανοιχτού κώδικα παρέχεται ευελιξία και δυνατότητα για μελλοντική ανάπτυξη και επέκταση, με μειωμένο κόστος.

 

Απλοποιημένη Native Υποδομή Cloud

Αυξάνεται η αποτελεσματικότητα, προσφέροντας απλοποιημένη διαχείριση πολλαπλών cluster, εύκολη ανάπτυξη εφαρμογών, βελτιστοποίηση των ροών εργασιών και monitoring. Είναι ένα μέσο το οποίο ενοποιεί εικονικούς φόρτους εργασίας με container, δίνει τη δυνατότητα πλοήγησης στον χώρο αποθήκευσης, ανάπτυξης ροών εργασίας CI/CD και διαχείρισης λειτουργικού συστήματος από μια ενιαία πλατφόρμα.

 

Ενισχυμένη Ασφάλεια, Διαχείριση Πολιτικής & Συμμόρφωση

Η ελαχιστοποίηση των εσφαλμένων διαμορφώσεων στα clusters, η εφαρμογή πολιτικής διαχείρισης και η εξαγωγή πληροφοριών, συμβάλλει στη δημιουργία μια στρατηγικής με έμφαση στην ασφάλεια του Kubernetes cluster σας.

 

Με τη βοήθεια του Rancher, το Kubernetes γίνεται μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, που σας παρέχει συνεχή διαθεσιμότητα, γρήγορη ανάπτυξη και ευελιξία.

 

Διαμορφώστε το δικό σας Managed Kubernetes Cluster.

 

 

 

| Μάθετε περισσότερα για το Rancher.

 

 

Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.



Ακολουθήστε μας σε LinkedIn, FacebookInstagram ή εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι! 

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ