Hybrid μοντέλο εργασίας με την ασφάλεια του cloud

25/10/2023 / Miscellaneous
Hybrid μοντέλο εργασίας με την ασφάλεια του cloud

Στη σημερινή εποχή, το cloud αναδεικνύεται ως το εργαλείο που ενισχύει την υβριδική εργασία, με αποδοτικότητα και ασφάλεια. Εκμεταλλευόμενες τις δυνατότητες του cloud, οι εταιρείες έχουν αποκτήσει τη δυνατότητα να διευρύνουν τόσο το ανθρώπινο δυναμικό όσο και τις δραστηριότητές τους.

Οι υπάλληλοι αποκτούν πιο υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, απολαμβάνοντας ευελιξία στην εργασία τους, ενώ η ασφάλεια στο cloud προστατεύει τα δεδομένα της επιχείρησης.

Πώς μεταμορφώνεται το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με την μετάβαση σε cloud

Το cloud μπορεί να υποστηρίξει ένα hybrid μοντέλο εργασίας, παρέχοντας μέσα που εξασφαλίζουν την αποδοτικότητα και την αποτελεσματική διαχείριση.

Η πρόσβαση σε μια ευρύτερη ομάδα εφαρμογών στο cloud επιτρέπει στους εργαζόμενους να εργάζονται πιο αποτελεσματικά. Εμπνέεται η καινοτομία, με τις ιδέες να ρέουν πιο ελεύθερα στις ομάδες. Ο ευκολότερος προσδιορισμός του τι λειτουργεί και τι όχι, επιτρέπει τον προσδιορισμό των καλύτερων στρατηγικών, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία και την παραγωγικότητα.

Με τα υβριδικά μοντέλα να διευρύνουν την εμβέλεια της ομάδας υποψηφίων ενός οργανισμού πιο μακριά από το γραφείο, η προστασία των δεδομένων ενός οργανισμού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων.

Η ασφάλεια στο cloud διασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο στα δεδομένα που σχετίζονται με τον ρόλο τους, χωρίς να διακυβεύονται τα πρότυπα ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές έχουν περισσότερο έλεγχο σε τι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση οι χρήστες τους, με τα σχετικά αρχεία να είναι προσβάσιμα σε όσους διαθέτουν τα σωστά διαπιστευτήρια, οπουδήποτε στον κόσμο.

Εν ολίγοις, οι οργανισμοί που συμβαδίζουν με τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου δίνουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους τη δυνατότητα να λειτουργεί παγκοσμίως από φορητό υπολογιστή, ως ένα αμοιβαία επωφελές υποπροϊόν των επενδύσεων στην ασφάλεια cloud.

 

Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.

Yλοποιούμε λύσεις για εταιρείες ανεξαρτήτως του πλήθους των εργαζομένων που θα εργάζονται απομακρυσμένα, με γνώμονα την ταχύτητα, την υψηλή διαθεσιμότητα (99.99% uptime με live monitoring της υγείας των υποδομών), την ασφάλεια των δεδομένων και την αξεπέραστη εξυπηρέτηση από την τεχνική μας ομάδα.

 

 

Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.



Ακολουθήστε μας σε LinkedIn, FacebookInstagram ή εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι! 

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ