Τηλεργασία: Τι πρέπει να ξέρω για την μετάβαση σε Cloud;

13/08/2020 / Miscellaneous
Τηλεργασία: Τι πρέπει να ξέρω για την μετάβαση σε Cloud;

Οι συνθήκες της ζωής μας άλλαξαν απότομα και σε βάθος, παρασύροντας στο δρόμο τους κάθε τι που είχαμε δεδομένο. Δοκιμάστηκαν σχεδόν όλες μας οι πεποιθήσεις, άλλαξαν οι συνήθειές μας, αλλάξαμε και εμείς οι ίδιοι.

Φυσικά άλλαξε και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την εργασία μας πλέον.

Η Τηλεργασία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σε πολύ μεγάλη μερίδα εργαζομένων σε κάθε επαγγελματικό τομέα.

Δεν είναι λίγες οι εταιρείες ακόμα και πολύ μεγάλου μεγέθους, που αποφασίζουν ήδη να μειώσουν τον χρόνο προσέλευσης των εργαζομένων σε αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ο χώρος εργασίας.

Πλέον, το μέλλον της εργασίας μας είναι περισσότερο συνυφασμένο με το σπίτι μας, καθώς αποδείχτηκε ότι με τα σωστά εργαλεία και ένα βαθμό οργάνωσης, οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους.

Τα σωστά εργαλεία και η οργάνωση της τηλεργασίας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί όλες τις επιχειρήσεις αλλά και τους εργαζομένους σε όλο τον κόσμο.

Στην Cloud Concept έχουμε ήδη υλοποιήσει λύσεις για εταιρείες ανεξαρτήτως του πλήθους των εργαζομένων που θα εργάζονται απομακρυσμένα, με γνώμονα την ταχύτητα, την υψηλή διαθεσιμότητα (99.99% uptime με live monitoring της υγείας των υποδομών), την ασφάλεια των δεδομένων και φυσικά την αξεπέραστη εξυπηρέτηση από την τεχνική μας ομάδα, για το επίπεδο της οποίας δεχόμαστε τα συγχαρητήρια τόσων μεγάλων και απαιτητικών πελατών.

Cloud υποδομές για το σύνολο των επιχειρησιακών εφαρμογών, με ασφαλή πρόσβαση μέσω VPN από κάθε σημείο, Strong 2-Factor Authentication, Backup, Disaster Recovery, και support 24/7/365

Με ευελιξία στην ανάπτυξη της λύσης, πλέον από ένα απλό λογιστικό γραφείο 1-2 εργαζομένων μέχρι και εταιρεία χιλιάδων υπαλλήλων και πολλών σημείων παρουσίας, μπορεί να υποστηριχθεί και να λειτουργήσει απρόσκοπτα στο πλαίσιο της τηλεργασίας.

Αν, λοιπόν, καλείστε σαν εταιρεία να βρείτε λύση για την αποτελεσματική τηλεργασία του προσωπικού, ελάτε σε επαφή με την ομάδα μας και η λύση που θα σχεδιάσουμε για εσάς θα σας καταστήσει έτοιμους για την νέα εποχή της εργασίας, που ήδη βιώνουμε την αυγή της.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας εδώ.

Ακολουθήστε μας σε LinkedInFacebook & Instagram για να μένετε ενημερωμένοι!

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ