Private Cloud: H δική σας υποδομή cloud

29/04/2024 / Miscellaneous
Private cloud

Τι είναι το Private Cloud;

Το Private Cloud αποτελεί μία υποδομή cloud αποκλειστικά αφιερωμένη σε μία επιχείρηση ή οργανισμό. Η υποδομή μπορεί να φιλοξενείται εντός του κέντρου δεδομένων της επιχείρησης (on-premises) ή να παρέχεται από τρίτο πάροχο ως υπηρεσία (hosted). Προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες.



Εφαρμογές του private cloud

- Αποθήκευση και προστασία δεδομένων: Ιδανικό για ευαίσθητα δεδομένα και εφαρμογές που απαιτούν υψηλή διαθεσιμότητα.

- Ανάπτυξη και δοκιμές εφαρμογών: Δημιουργεί ένα ασφαλές και ευέλικτο περιβάλλον για την ανάπτυξη και τις δοκιμές τους.

- Εφαρμογές SaaS: Επιτρέπει την φιλοξενία των εφαρμογών SaaS σε ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον.

- Hybrid Cloud: Το Private Cloud μπορεί να συνδυαστεί με το public cloud για μεγαλύτερη ευελιξία.



Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για Private Cloud;

- Επιχειρήσεις με ευαίσθητα δεδομένα: Είναι ιδανικό για οργανισμούς που χειρίζονται εμπιστευτικές πληροφορίες ή υπόκεινται σε αυστηρές κανονιστικές απαιτήσεις.

- Επιχειρήσεις με εξατομικευμένες ανάγκες: Εξαιρετική επιλογή για οργανισμούς που χρειάζονται υψηλό βαθμό προσαρμογής και ελέγχου στις εφαρμογές και στην υποδομή τους.

- Επιχειρήσεις με υψηλούς όγκους δεδομένων: Καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες οργανισμών που απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ και αποθηκευτική ικανότητα.



Υπηρεσία Private Cloud από την Cloud Concept


Η Cloud Concept προσφέρει μια υψηλή απόδοσης υπηρεσία Private Cloud. Η υπηρεσία αυτή παρέχει υψηλή ασφάλεια, προσαρμογή και έλεγχο σε δεδομένα και εφαρμογές. Είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις με ευαίσθητα δεδομένα, εξατομικευμένες ανάγκες ή υψηλούς όγκους δεδομένων.

 

Αποκλειστική υποδομή: Η υποδομή του Private Cloud μιας επιχείρησης είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτήν.

Διαχείριση από την Cloud Concept: Η Cloud Concept αναλαμβάνει τη διαχείριση και τη συντήρηση του Private Cloud σας.

Υψηλή ασφάλεια: Τα δεδομένα της επιχείρησης προστατεύονται με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και είναι προσβάσιμα μόνο από εξουσιοδοτημένα άτομα. Τα δεδομένα και οι εφαρμογές παραμένουν απομονωμένα και προστατευμένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Έλεγχος & Προσαρμογή: Η επιχείρηση διαθέτει πλήρη έλεγχο στην υποδομή, στους πόρους και στην ασφάλεια του cloud της. Το Private Cloud διαμορφώνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Scalability & Αποδοτικότητα: Βοηθάει στη μείωση του κόστους του IT, στη βελτιστοποίηση της απόδοσης και στη γρήγορη κλιμάκωση των πόρων.

Συμμόρφωση: Το private cloud βοηθά να διασφαλιστεί η πλήρη συμμόρφωση σε κανονιστικές απαιτήσεις και εταιρικές πολιτικές.



Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.



Ακολουθήστε μας σε LinkedIn, FacebookInstagram ή εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι! 

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ