Τα οφέλη του Microsoft 365 για επιχειρήσεις

15/01/2024 / Miscellaneous
Microsoft 365 for business

Η εφαρμογή Microsoft 365 Business φιλοξενεί όλες τις εφαρμογές του Microsoft Office, με πρόσθετες εξελιγμένες δυνατότητες.

 

  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft PowerPoint
  • Microsoft Teams
  • Microsoft Outlook
  • OneDrive

Το Office 365 είναι ένας ειδικός εταιρικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που προσφέρει πολλά περισσότερα από μία δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

1. Customized Domain Name

Ένα custom domain προσφέρει επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών και πελατών. Ενσωματώνοντας το όνομα της εταιρείας σας στο domain, ενδυναμώνετε την αναγνωρισιμότητα και τη συνοχή του εταιρικού σας brand. Με το Office 365, μπορείτε να ορίσετε το domain name που επιθυμείτε.

Επιπλέον, το Office 365 σας παρέχει εξελιγμένες λειτουργίες, όπως προσαρμοσμένα φίλτρα email, ηλεκτρονική υπογραφή και διαχείριση επαφών.

 

2. Κεντρική διαχείριση

Με το Office 365, μπορείτε να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του οργανισμού σας με τη βοήθεια του πίνακα διαχείρισης.

  • Εύκολη επαναφορά κωδικών πρόσβασης
  • Δημιουργία νέων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Απενεργοποίηση λογαριασμού


3. Ασφάλεια και απόρρητο

Το Office 365 σας προσφέρει τη δυνατότητα να ορίσετε τους κανόνες απορρήτου και ασφάλειας. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζετε εσείς την εφαρμογή της πολιτικής κωδικών πρόσβασης, την τήρηση της πολιτικής απορρήτου της εταιρείας και την προστασία της αλληλογραφίας σας.

4. Πρόσθετες εφαρμογές

Το Office 365, πέραν της υπηρεσίας ταχυδρομείου Outlook, περιλαμβάνει τις εφαρμογές SharePointSkype for Business, Teams και Office (Word, Excel, Powerpoint).

Microsoft SharePoint
Διαχειριστείτε και μοιραστείτε περιεχόμενο, γνώση και εφαρμογές για να ενισχύσετε την ομαδική εργασία, να βρείτε γρήγορα πληροφορίες και να συνεργαστείτε απρόσκοπτα με μέλη της ομάδας εντός και εκτός του οργανισμού σας.

Μεταμορφώστε τις επιχειρηματικές διαδικασίες και επιταχύνετε την παραγωγικότητα! Από απλές εργασίες, όπως ειδοποιήσεις, μέχρι πολύπλοκες λειτουργικές ροές εργασίας.

| Οι εφαρμογές του Office 365 ενημερώνονται αυτόματα.

Αποκτήστε το Microsoft 365 Business και περάστε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

5. Distribution Groups & Shared Mailboxes

Αποκτήστε ένα κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο, αντί να δημιουργείτε εναλλακτικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να παρακολουθείτε την καθεμία χωριστά. Το Office 365 προσφέρει δύο τρόπους για να μοιράζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε πολλά άτομα: Distribution groups & Shared mailboxes.

Τα distribution groups προωθούν τα εισερχόμενα μηνύματα σε πολλούς χρήστες και παρέχουν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το sales@business.com, στην οποία μπορούν να απευθυνθούν οι πελάτες σας. Προσθέτοντας την ομάδα πωλήσεων της εταιρείας ως μέλη αυτής της ομάδας, θα ειδοποιούνται κάθε φορά που κάποιος στέλνει email στη διεύθυνση αυτή.

Οι χρήστες που έχουν πρόσβαση στο shared mailbox, μπορούν να στέλνουν email εκ μέρους της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Αυτό επιτρέπει σε μια ομάδα να μοιράζεται την ευθύνη για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, παρέχοντας συνέπεια στους συνεργάτες και τους πελάτες της.

6. Microsoft Security (Secure Score)

Το Microsoft Secure Score είναι ένα εργαλείο ανάλυσης ασφάλειας παρέχει ασφάλεια στους χρήστες του Microsoft 365, δίνοντας πλήρη εικόνα του τρέχοντος επιπέδου προστασίας.

Η βαθμολογία υπολογίζεται με την ανάλυση της τακτικής δραστηριότητας και των ρυθμίσεων ασφαλείας στο Microsoft 365, δείχνοντας κατά πόσο η επιχείρηση είναι συμμορφωμένη με τις πολιτικές προστασίας της Microsoft.

Από το διαχειριστικό ταμπλό, τα email που θεωρούνται spam ή phishing μπαίνουν αυτομάτως σε καραντίνα, προσφέροντας ένα επιπρόσθετο επίπεδο προστασίας. Επίσης, αποστέλλεται ένα μηνιαίο report που διασφαλίζει την ορθή λειτουργία της επιχείρησης.

Microsoft Secure Score

Το Microsoft Security παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την υποδομή σας, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε την ασφάλεια των εφαρμογών και των συσκευών σας. Σας βαθμολογεί με βάση τους ελέγχους ασφαλείας που έχετε εφαρμόσει στην υποδομή σας και παρέχει συστάσεις για τη βελτίωση του Secure Score.

Εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές που συνιστώνται από τη Microsoft, ενισχύετε την ασφάλειά σας και μειώνετε την πιθανότητα επιθέσεων.

| Το Microsoft 365 είναι ο μοναδικός πάροχος email που παρέχει προστασία από phishing email.



 

Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.



Ακολουθήστε μας σε LinkedIn, FacebookInstagram ή εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι! 

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ