Προστασία από κυβερνοεπιθέσεις 24/7

13/05/2024 / Miscellaneous
MDR & protection from cyberattacks

Αρκετά συχνά οι ομάδες IT έρχονται στη δυσάρεστη θέση να προσπαθούν να συνενώσουν τα ερείπια του δικτύου τους μετά από μια κυβερνοεπίθεση.

Παρά την ύπαρξη λογισμικού ασφαλείας, τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ότι είτε έχει γίνει κάποιο λάθος στη διαμόρφωση που επέτρεψε στον εισβολέα να εισέλθει στο δίκτυο, είτε χάθηκε μια ένδειξη που θα μπορούσε να είχε ειδοποιήσει την ομάδα ασφαλείας για πιθανή παραβίαση, πριν την επίθεση.

Οι εισβολείς που επιδιώκουν να παραβιάσουν ένα δίκτυο είναι έμπειροι σε τακτικές διείσδυσης δικτύου και συστήματος, καλά εξοπλισμένοι και χρηματοδοτημένοι. Συνήθως ξοδεύουν σημαντικό χρόνο ερευνώντας τον στόχο τους, εκτελώντας αναγνωρίσεις εντός και εκτός δικτύου, προσδιορίζοντας πιθανούς στόχους (συσκευές ή ακόμα και άτομα) και αποκτώντας πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως ονόματα χρήστη και διαπιστευτήρια.

Στις περισσότερες παραβιάσεις οι εισβολείς βρίσκονται στο δίκτυο για σημαντικό χρονικό διάστημα πριν από την επίθεση. Αυτός ο "χρόνος παραμονής" μπορεί να είναι ημέρες, εβδομάδες ή ακόμη και μήνες, επιτρέποντας στον εισβολέα να ενσωματωθεί πλήρως στο δίκτυο, πριν ξεκινήσει την επίθεση.

Οι περισσότερες επιθέσεις συμβαίνουν όταν οι επιτιθέμενοι γνωρίζουν ότι οι ομάδες ασφαλείας πιθανότατα δεν παρακολουθούν το περιβάλλον τους - για παράδειγμα τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες. 

Για να μειώσετε αυτόν τον κίνδυνο, χρειάζεστε μια λύση ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων:

- Ένα πλήρως εξοπλισμένο προϊόν ασφάλειας endpoint επόμενης γενιάς, που παρέχει πολλαπλά διαφορετικά επίπεδα προστασίας.
- Μια ισχυρή πλατφόρμα διαχείρισης για το προϊόν ασφαλείας σας, που να προστατεύεται από αντίμετρα όπως ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA).



Ολοκληρωμένη πλατφόρμα προστασίας endpoint και EDR επόμενης γενιάς


Το GravityZone Business Security Enterprise αποτελεί μία νέας γενιάς προστασία endpoint, ενισχυμένη με ανάλυση Human Risk. Είναι σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση απειλών σε όλο τον κύκλο ζωής τους και εμπεριέχει τις τεχνολογίες EDR, Risk Analytics και Hardening σε μία ενιαία κονσόλα.

Συμπληρωματικά, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής της υπηρεσίας Managed Detection and Response (MDR) για μέγιστη δυνατή κάλυψη της υποδομής.

Το GravityZone Business Security ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες κυβερνοασφάλειας της επιχείρησης, ενώ σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κονσόλα διαχείρισης στο cloud ή σε μία on-premise.

 



Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.



Ακολουθήστε μας σε LinkedIn, FacebookInstagram ή εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι! 

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ