Η Cloud Concept στηρίζει ενεργά την Allcourt

18/04/2024 / Announcements
C2 x Allcourt

Η Cloud Concept, η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών cloud στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά την υποστήριξή της στην Allcourt Tennis Academy.


Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Cloud Concept δημιούργησε custom made t-shirts, σε συνεργασία με την Sixzero Hellas, για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Allcourt που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τέννις 2024. 


Τα t-shirts, με τα λογότυπα της Cloud Concept και της Allcourt, επιλέχθηκαν με γνώμονα την άνεση των αθλητών και αθλητριών, για τη μέγιστη απόδοσή τους στο τερέν και την επίτευξη των στόχων τους.



Cloud Concept x Allcourt



Σχετικά με την Cloud Concept

Η Cloud Concept είναι μια κορυφαία εταιρεία cloud υπηρεσιών, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Με έμφαση στην αξιοπιστία, την ασφάλεια και την καινοτομία, η Cloud Concept βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογία cloud, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις hosting για όλες τις απαιτήσεις.


Σχετικά με την Allcourt

Η Allcourt Tennis Academy είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ακαδημίες τέννις στην Ελλάδα. Προσφέρει προγράμματα τέννις για παιδιά και ενήλικες όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους. Η Allcourt Tennis Academy διαθέτει μια ομάδα έμπειρων προπονητών που είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη των αθλητών τους. Παράλληλα μοιράζεται την αγάπη της για το άθλημα προσφέροντας άφθονα tips & tricks για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους στο tennis, σε instagram και youtube.



Η Cloud Concept υποστηρίζει το έργο της Allcourt, τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη του τέννις στην Ελλάδα και τη δημιουργία μιας υγιούς και ακμάζουσας αθλητικής κοινότητας.



Στην Cloud Concept στόχο αποτελεί η αδιάλειπτη τεχνική υποστήριξη των αναγκών σας, η προσφορά managed υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η παροχή πρόσβασης σε χρήσιμες προτάσεις για την αποδοτική διαχείριση των δεδομένων σας.



Ακολουθήστε μας σε LinkedIn, FacebookInstagram ή εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να μένετε ενημερωμένοι! 

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ