Private Cloud (IaaS)

Εσείς ακόμα μισθώνετε dedicated servers οταν μπορείτε να έχετε VPS με διαθεσιμότητα που αγγίζει το 99,99% απο 24€ / μήνα ;

Ένας virtual server αποτελεί την ιδανική λύση στο πρόβλημα της διαθεσιμότητας, επιτρέποντας μας να πετύχουμε υψηλότατες διαθεσιμότητες που αγγίζουν το 99.999%*. Στην Cloud Concept προσπαθήσαμε και πετύχαμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση γιατί πιστεύουμε πως το word of mouth είναι η καλύτερη διαφήμιση προς τους μελλοντικούς πελάτες μας. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιούμε State of the Art συστήματα της DELL με επεξεργαστές Intel Xeon τελευταίας γενιάς, ταχύτατες μνήμες DDR4, αποκλειστικά συστήματα αποθήκευσης Flash accelerated SSD και δικτυακή επικοινωνία 2Χ10G σε όλο το φάσμα της υποδομής μας και inter-rack connectivity backbone 160 Gbps με Switches και Routers της Cisco και της DELL. Όλη η υποδομή μας βρίσκεται sτην Lamda Hellix στο Κορωπί, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο datacenter της Ελλάδας και το μόνο με πιστοποίηση PCI DSS.

Επιπρόσθετα είμαστε ο μόνος Έλληνικός πάροχος υπηρεσιών private cloud με πιστοποίηση PCI DSS καθώς πιστοποίηση ISO27001 για το σύνολο των cloud υπηρεσιών μας (Provisioning & Management)

Επίσης σε συνεργασία με την Innotech Innovative Technologies σας προσφέρουμε επιστροφή του 20% του ετήσιου κόστους της υποδομής σας σε έκπτωση στο ετήσιο κόστος της PCI DSS πιστοποίησής σας.

*Το SLA της τελικής λύσης υπολογίζεται βάσει και άλλων παραγόντων καθώς και του setup των εφαρμογών

Χαρακτηριστικά

Υψηλή απόδοση

Υψηλή απόδοση

Aπό τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων που αποτελούνται μόνο από Enterprise SSD Δίσκους, από την δικτύωσή μας που είναι σε όλο το φάσμα της 10GBbs με Switches Cisco Nexus χωρίς Bottlenecks έως τους επεξεργαστές Intel Xeon τελευταίας γενιάς και τις ταχύτατες μνήμες DDR4 ECC 2133 MHz, έχουμε επιλέξει state-of-the-art εξοπλισμό για να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες στο έπακρον χωρίς υποχωρήσεις.
Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Το 24ωρο κέντρο ελέγχου μας και οι μηχανικοί μας δεν φροντίζουν να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα αφού έχει υπάρξει ,άλλα πριν καν δημιουργηθεί. Με τα ειδικά εργαλεία παρακολούθησης και ανάλυσης, μετρούνται διάφορα μεγέθη κάθε server αλλα και κάθε σελίδας όπως Response Times, Requests/second, CPU , Memory & Disk utilization και άλλα πολλά.
Μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Η C2είναι ο μοναδικός Ελληνικός πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου πιστοποιημένος ως PCI DSS Compliant Service Provider Level 2, την μεγαλύτερη πιστοποίηση ασφαλείας παγκοσμίως. Επίσης οι διαδικασίες μας καθώς και το cloud infrastructure μας ειναι πιστοποιημένες για την ασφάλεια τους σύμφωνα με το πρότυπο 27001. Επιπρόσθετα η C2 σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποιήσεων pci dss στην Ελλάδα μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε επιτυχώς όλα τα βήματα της πιστοποίησης της υποδομής εύκολα και γρήγορα, απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιείτε on-line συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες.
Managed Firewall with IPS by Cisco & Talos

Managed Firewall with IPS by Cisco & Talos

Στην Cloud Concept δεν διαπραγματευόμαστε την ασφάλεια των δεδομένων σας. Επιλέγοντας να κάνετε χρήση της υπηρεσίας managed firewall οι server σας βρίσκονται προστατευμένοι πίσω από state of the art clustered firewalls της Cisco με IDS/IPS που γίνονται monitored 24/7 από το Network Operation Center μας. Οι λίστες προσβάσεων στους servers σας αναθεωρούνται και επανελέγχονται σε μηνιαία σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Επιπρόσθετα οι μηχανικοί δικτύων μας θα σας συμβουλέψουν σε περίπτωση που κρίνουν ότι οποιαδήποτε ζητηθείσα αλλαγή μπορεί να προκαλέσει οποιοδήποτε κίνδυνο για την ασφάλεια των δεδομένων σας.
Anti-DDoS protection

Anti-DDoS protection

H distributed denial of service attack, η DDoS, είναι ένας τύπος επίθεσης σε ένα server που σκοπό έχει να τον θέσει τελείως εκτός λειτουργίας ή να τον κάνει να ανταποκρίνεται πολύ αργά, δημιουργώντας του ασυνήθιστα μεγάλη κίνηση ή οποία δεν προέρχεται από πραγματικούς χρήστες άλλα από μολυσμένους υπολογιστές γνωστούς και ως bot net. Ο server, οποίος δέχεται μία τέτοια επίθεση γίνεται ασταθής και σε αρκετές περιπτώσεις τελείως μη προσβάσιμος. Επειδή στην Cloud Concept δεν διαπραγματευόμαστε την ασφάλεια σας, προστατεύουμε από DDOS Attacks εντελώς δωρεάν σε όλα τα πακέτα υπηρεσιών μας με δίκτυο συνολικής χωρητικότητας 3TBps σε όλο το κόσμο.
14TBps Global network

14TBps Global network

Η υποδομή σας στην Cloud Concept επωφελείται απο το παγκόσμιο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών του provider μας. Με 33 σημεία σύνδεσης σε όλο τον κόσμο σε Ευρώπη, Ασία, Νότια Αμερική (PoPs), όπου και να βρίσκεστε απολαμβάνετε το ελάχισο δυνατό latency καθώς και την μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Το δίκτυο μας χρησιμοποιεί active DWDM και πλέον έχει περάσει σε 100 G coherent technology. Η συνολική ταχύτητα διασύνδεσης με το διαδίκτύο είναι 3 Tbps στην Ευρώπη και 11TBps στην Αμερική με SLA που αγγίζει το 99.99%. Χάρη στο technical partnership με την Cisco, εξ ολοκλήρου το routing infrastructure στηρίζεται σε τεχνολογίες και συσκευές της Cisco.