Λύσεις E-commerce & Retail

Ασφάλεια, απόδοση και επεκτασιμότητα με υποστήριξη 24x7! Η υποδομή της Cloud Concept θα σας δώσει το απαραίτητο uptime που ζητάτε.

Στα On-line καταστήματα δεν υπάρχουν ώρες λειτουργίας. Κάθε δευτερόλεπτο είναι μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα νέο πελάτη τον οποίο θα κερδίσει κάποιος άλλος αν η υποδομή σας δεν είναι διαθέσιμη 24/7/365.

Στην Cloud Concept έχουμε σχεδιάσει λύσεις ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες φιλοξενίας του σύγχρονου ηλεκτρονικού εμπορίου με υψηλή διαθεσιμότητα τως συστημάτων που αγγίζει το 99.995% και με απαράμιλη ασφάλεια. Η Cloud Concept είναι ο μοναδικός Ελληνικός πάροχος υπηρεσιών cloud πιστοποιημένος ως PCI DSS Compliant Service Provider, την μεγαλύτερη και εγκυρότερη πιστοποίηση ασφαλείας παγκοσμίως που αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση απο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προκειμένου να λαμβάνετε πιστωτικές κάρτες.

Στη Cloud Concept όμως , δεν μένουμε μόνο στην φιλοξενία της λύσης σας. Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου την υποστήριξη της υποδομής σας ώστε να να μην ξανα ασχοληθείτε ποτέ με αυτή, αλλά με την πραγματική σας δουλειά, μέσα απο τα ευέλικτα προγράμματα managed services που εχουμε σχεδιάσει ειδικά για εσάς. 

Τι μπορείτε να κάνετε  για εμένα που δεν έχω ακόμα eshop;

Για εσάς που ξεκινάτε απο το μηδέν μπορούμε να σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το CS-Cart as a Service για 30 ημέρες εντελώς δωρεάν. Με την αυτοματοποιημένη από τους μηχανικούς Cloud Concept εγκατάσταση, έχετε έτοιμα όλα τα απαραίτητα εργαλεία για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να δέχεται on-line πιστωτικές κάρτες . Εαν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την ενότητα CS Cart as a Service