Η φιλοξενία μιας On-line στοιχηματικής πλατφόρμας είναι ένα από τα πιο challenging project τόσο σε ασφάλεια, όσο σε απόδοση και διαθεσιμότητα.

Θα μπορούσαμε πολύ απλοϊκά να χαρακτηρίσουμε μια στοιχηματική σαν ένα eshop το οποίο όμως λαμβάνει τεράστια Bursts παραγγελιών σε πολύ μικρούς χρόνους!

Στο online στοίχημα τα κλάσματα δευτερολέπτου, μετράνε!

Στο online στοίχημα τα κλάσματα δευτερολέπτου μετράνε!

Άξονες της επιτυχίας

Απόδοση

Τα κλάσματα δευτερολέπτου στο στοίχημα μετράνε, άρα χρειάζεστε μία υποδομή χωρίς Bottlenecks και με αρκετό capacity να ανταπεξέλθει σε bursts.

Ασφάλεια

Ό.τι έχει να κάνει με χρήματα αποτελεί πόλο έλξης για το κυβερνοέγκλημα και επιθέσεις DDOS.  

Διαθεσιμότητα

Ο παίχτης πρέπει να μπορεί να παίξει την ώρα που θέλει. Το downtime κοστίζει κατά κανόνα πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.

Αξεπέραστη απόδοση που θα υπερκαλύψει ακόμα και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις και θα εγγυηθεί τη σωστή απόδοση των εφαρμογών σας.

Εnterprise hardware

Ιδιόκτητο state of the art Enterprise hardware της Dell, HP και Cisco για πραγματική αξιοπιστία και απόδοση για την υποδομή σας.

Περισσότερα

Networking

Τριπλή διασύνδεση με τον GR-IX, δύο ανεξάρτητα core backbones και multihome connectivity με περισσότερους από 16 Upstream providers για να είστε πάντα online.

Περισσότερα

Ολιστική προσέγγιση στο θέμα της ασφάλειας με χρήση κορυφαίων τεχνολογιών.

Anti-DDoS protection

Προστασία απο DDOS Attacks σε επίπεδο data center και σε επίπεδο CDN σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Cloudflare.

IPS & WAF

Εξελιγμένη προστασία που ελέγχει σε πραγματικό χρόνο την κίνηση της υποδομής σας μέσω τεχνολογιών ΑΙ και Mesh Computing και μπλοκάρει την κακόβουλη κίνηση πριν καν φτάσει σε εσάς.

Περισσότερα

Ασφάλεια

Η μοναδική Ελληνική cloud υποδομή με πιστοποίηση ISO 27001 & PCI DSS Service Provider Level 2 για φιλοξενία payment procesing εφαρμογών.

Περισσότερα

Λύσεις που θα σας δώσουν την απαιτούμενη Διαθεσιμότητα & Αξιοπιστία

Onsite & Offsite Backups

Με τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας είστε βέβαιοι πως δε θα χάσετε τα δεδομένα σας ό,τι και να γίνει. Επιπρόσθετα τα backups αποστέλλονται και σε δεύτερη τοποθεσία εκτός Datacenter για απόλυτη σιγουριά!

Εγγυημένο uptime

Κάθε φορά που το site σας δεν είναι διαθέσιμο, χάνετε πελάτες. Γι' αυτό η C2 σας προσφέρει διαθεσιμότητα εξωτερικής διασύνδεσης 99,95% και εσωτερική διαθεσιμότητα 99,999%.

Disaster Recovery

Εξειδικευμένες λύσεις data & infrastructure replication για επαναφορά της λειτουργίας της επιχείρησής σας σε ελάχιστο χρόνο.

Περισσότερα

Θέλετε να δούμε εξειδικευμένα τις ανάγκες σας;

ΣΥΝΔΕΣΗ

Αίτηση επικοινωνίας

ΠΑΝΩ