Private Cloud Linux Hosting

Το private cloud hosting είναι ένα ανεπηρέαστο περιβάλλον φιλοξενίας, με 100% δικούς σας πόρους για απόλυτη απόδοση και ασφάλεια.

Το private cloud hosting είναι μια λύση ειδικά σχεδιασμένη για επιχειρήσεις που θέλουν την ευελιξία της διαχείρισης τους server τους μέσα από ένα εύχρηστο και αξιόπιστο control panel, αλλά δεν θέλουν να μοιράζονται τους πόρους του συστήματος με κανέναν άλλον. Αποτελεί ιδανική λύση για προγραμματιστές και ελεύθερους επαγγελματίες αλλά για εταιρίες  που δεν διαθέτουν μηχανικούς με εξειδικευμένες γνώσεις εγκατάστασης και συντήρησης ενός web server.

Οι Servers που φιλοξενούν τις υπηρεσίες του Private Cloud Hosting έρχονται προεγκατεστημένοι με τα τελευταία updates και τα best practices για να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και απόδοση. Διαθέτουν επίσης εύχρηστο control panel ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε όλα τα day 2 day task όπως backups, δημιουργία FTP & email accounts χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. Εάν και αυτό δεν σας είναι αρκετό μπορούν να συνδυαστούν με τις managed υπηρεσίες μας οπότε το μόνο που θα σας απασχολεί είναι αυτό που πραγματικά ξέρετε και σας αρέσει να κάνετε, δηλαδή να κάνετε deliver τις υπηρεσίες σας στους πελάτες σας.


Entry
1 vCores
1 GB RAM
40 GB SSD storage
10Gbps Interface Speed
5 TB Monthly Traffic
Από 25,00 € / μήνα
ΑΓΟΡΑ

Start Up
2 vCores
1 GB RAM
40 GB SSD storage
10Gbps Interface Speed
5 TB Monthly Traffic
Από 42,00 € / μήνα
ΑΓΟΡΑ

Professional
2 vCores
2 GB RAM
80 GB SSD storage
10Gbps Interface Speed
5 TB Monthly Traffic
Από 50,00 € / μήνα
ΑΓΟΡΑ

Enterprise
4 vCores
2 GB RAM
80 GB SSD storage
10Gbps Interface Speed
5 TB Monthly Traffic
Από 89,00 € / μήνα
ΑΓΟΡΑ
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Χαρακτηριστικά

Δωρεάν απεριόριστα SSL certificates

Δωρεάν απεριόριστα SSL certificates

Δεν πρέπει ποτέ το κόστος να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό δίνουμε εντελώς δωρεάν το εργαλείο εγκατάστασης Lets Encrypt SSL certificates σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας, για οσα subdomains και να έχετε. Η εγκατάσταση γίνεται αυτόματα απο τον πίνακα ελέγχου με ένα μόνο κλικ.
Υψηλή απόδοση

Υψηλή απόδοση

Aπό τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων που αποτελούνται μόνο από Enterprise SSD Δίσκους, από την δικτύωσή μας που είναι σε όλο το φάσμα της 10GBbs με Switches Cisco Nexus χωρίς Bottlenecks έως τους επεξεργαστές Intel Xeon τελευταίας γενιάς και τις ταχύτατες μνήμες DDR4 ECC 2133 MHz, έχουμε επιλέξει state-of-the-art εξοπλισμό για να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες στο έπακρον χωρίς υποχωρήσεις.
Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Το 24ωρο κέντρο ελέγχου μας και οι μηχανικοί μας δεν φροντίζουν να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα αφού έχει υπάρξει ,άλλα πριν καν δημιουργηθεί. Με τα ειδικά εργαλεία παρακολούθησης και ανάλυσης, μετρούνται διάφορα μεγέθη κάθε server αλλα και κάθε σελίδας όπως Response Times, Requests/second, CPU , Memory & Disk utilization και άλλα πολλά.
Μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Μέγιστη δυνατή ασφάλεια

Η C2είναι ο μοναδικός Ελληνικός πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου πιστοποιημένος ως PCI DSS Compliant Service Provider Level 2, την μεγαλύτερη πιστοποίηση ασφαλείας παγκοσμίως. Επίσης οι διαδικασίες μας καθώς και το cloud infrastructure μας ειναι πιστοποιημένες για την ασφάλεια τους σύμφωνα με το πρότυπο 27001. Επιπρόσθετα η C2 σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποιήσεων pci dss στην Ελλάδα μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε επιτυχώς όλα τα βήματα της πιστοποίησης της υποδομής εύκολα και γρήγορα, απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιείτε on-line συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες.
Managed Firewall with IPS by Cisco & Talos

Managed Firewall with IPS by Cisco & Talos

Στην Cloud Concept δεν διαπραγματευόμαστε την ασφάλεια των δεδομένων σας. Επιλέγοντας να κάνετε χρήση της υπηρεσίας managed firewall οι server σας βρίσκονται προστατευμένοι πίσω από state of the art clustered firewalls της Cisco με IDS/IPS που γίνονται monitored 24/7 από το Network Operation Center μας. Οι λίστες προσβάσεων στους servers σας αναθεωρούνται και επανελέγχονται σε μηνιαία σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Επιπρόσθετα οι μηχανικοί δικτύων μας θα σας συμβουλέψουν σε περίπτωση που κρίνουν ότι οποιαδήποτε ζητηθείσα αλλαγή μπορεί να προκαλέσει οποιοδήποτε κίνδυνο για την ασφάλεια των δεδομένων σας.
Anti-DDoS protection

Anti-DDoS protection

H distributed denial of service attack, η DDoS, είναι ένας τύπος επίθεσης σε ένα server που σκοπό έχει να τον θέσει τελείως εκτός λειτουργίας ή να τον κάνει να ανταποκρίνεται πολύ αργά, δημιουργώντας του ασυνήθιστα μεγάλη κίνηση ή οποία δεν προέρχεται από πραγματικούς χρήστες άλλα από μολυσμένους υπολογιστές γνωστούς και ως bot net. Ο server, οποίος δέχεται μία τέτοια επίθεση γίνεται ασταθής και σε αρκετές περιπτώσεις τελείως μη προσβάσιμος. Επειδή στην Cloud Concept δεν διαπραγματευόμαστε την ασφάλεια σας, προστατεύουμε από DDOS Attacks εντελώς δωρεάν σε όλα τα πακέτα υπηρεσιών μας με δίκτυο συνολικής χωρητικότητας 3TBps σε όλο το κόσμο.
14TBps Global network

14TBps Global network

Η υποδομή σας στην Cloud Concept επωφελείται απο το παγκόσμιο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών του provider μας. Με 33 σημεία σύνδεσης σε όλο τον κόσμο σε Ευρώπη, Ασία, Νότια Αμερική (PoPs), όπου και να βρίσκεστε απολαμβάνετε το ελάχισο δυνατό latency καθώς και την μέγιστη δυνατή ταχύτητα. Το δίκτυο μας χρησιμοποιεί active DWDM και πλέον έχει περάσει σε 100 G coherent technology. Η συνολική ταχύτητα διασύνδεσης με το διαδίκτύο είναι 3 Tbps στην Ευρώπη και 11TBps στην Αμερική με SLA που αγγίζει το 99.99%. Χάρη στο technical partnership με την Cisco, εξ ολοκλήρου το routing infrastructure στηρίζεται σε τεχνολογίες και συσκευές της Cisco.